Royal Series Automotive Coating

Royal Series Automotive Coating

De exclusieve automotive producten van Royal Series zijn ontwikkeld om de lak van de auto te beschermen, een zeer diepe glans te geven en er voor te zorgen dat vuil zich niet kan hechten. Deze producten zijn dan ook alleen aan te laten brengen door getrainde en gecertificeerde detailers.

De prestaties van deze producten zijn het resultaat van meer dan 30 jaar productonderzoek, en ontwikkeling voor autoverzorging. Het fabricageteam streeft ernaar om de verwachtingen van de klant te overtreffen door de auto-, scheepvaart- en commerciële producten continu te hervormen en te ontwikkelen, en een ongeëvenaarde totale ondersteuning te bieden aan hun klanten. Het succes is gebaseerd op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, ongeacht het genre. Alle producten zijn 100% gemaakt in Japan en zijn gebaseerd op het vertrouwde kwaliteitsmerk van wereldklasse.

ROYAL SERIES WINDSCREEN PROTECTOR
Ruitschade is voor iedere bestuurder een aanzienlijk hoge kostenpost, is het niet in geld dan is het in tijd dat de auto in de werkplaats staat! Royal Series heeft de ideale oplossing om ruitschade aanzienlijk te verminderen. Zij introduceren de Royal Series Windscreen Protector; een gepatenteerde, multifunctionele glasversterker die is ontworpen om voorruit schade welke veroorzaakt is door steenslag aanzienlijk te verminderen. Hierdoor zijn er aanzienlijk minder verzekeringsclaims en is dit zeer interessant voor alle (vracht) auto’s die veel onderweg zijn en hierdoor sneller kans hebben op ruitschade door steenslag.

De Royal Series Windscreen Protector is ook ontworpen om het zicht van de bestuurder te verbeteren door de waterafstotende laag. Hierdoor zijn ruitenwissers minder vaak en intensief nodig en is er altijd een goed en veilig zicht tijdens hevige regenval.

ROYAL SERIES SANITIZER
In het kader van het tragische virus dat momenteel gaande is heeft Royal Series ook een product vanuit Japan dat veilig en snel woonkamers / vergaderzalen maar ook interieur van auto’s en andere vervoersmiddelen kan desinfecteren en ontsmetten. Binnen 60 seconden na het vernevelen van de vloeistof heeft een bacterie of schimmel geen kans meer om te overleven. Deze Royal Series Sanitizer and Disinfectant kan door middel van een vernevelaar of een luchtbevochtiger verspreidt worden zodat dit op iedere plaats terecht komt. Dit product blijf tot 6 maanden actief in de ruimte waarna het uiteraard weer opnieuw verneveld kan worden.

Een belangrijk aspect van Royal Series Sanitizer and Disinfectant is dat de witte bloedcellen van uw lichaam hun eigen chemische stof produceren om bacteriën en ziektekiemen te doden als u ziek bent. Dit is een algemeen begrip voor iedereen. De chemische stof die de witte bloedcellen produceren, wordt hypochloorzuur genoemd. De Royal Series Sanitizer and Disinfectant is geformuleerd en verfijnd met een elektrolyse methode waardoor deze hetzelfde hypochloorzuur heeft.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.