Rotterdamse politie vindt bijna €35.000,- in Polo GTI

Rotterdamse politie vindt bijna €35.000,- in Polo GTI

Sommige mensen doen dingen waarvan je denkt: hoe kun je zó dom zijn? Deze vraag is goed toe te passen op de twee Franse mannen die vrijdagavond in Rotterdam zijn aangehouden.

Als je met zoveel flappen op pad bent, is de kans groot dat je snode plannen hebt. Of je gaat de beste stapavond van je leven beleven. 2 Franse mannen van 28 en 41 jaar, reden op vrij verdachte manier door Rotterdam. En met verdacht bedoelen we dat ze ruim 160 kilometer per uur reden over de Reeweg. De politie ging er uiteraard achteraan, maar de mannen hadden maling aan de stoptekens en gingen er vandoor.

Uiteindelijk eindigde de achtervolging nadat de bestuurder van de Polo GTI met ongeveer 210 kilometer per uur de macht over het stuur verloor. Ze werden gepakt en de politie deed een aparte vondst tijdens het doorzoeken van de auto. Ze vonden namelijk een hele hoop pegels; namelijk €29.000. Daarnaast hadden de twee mannen zelf ook nog ruim €6.000,- euro cash op zak. Ze werden meegenomen naar het bureau en de auto werd in beslag genomen.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.