Ronaldo’s Aventador weggesleept

Ronaldo’s Aventador weggesleept

Het gaat goed met Lamborghini’s laatste creatie; the LP700-4, beter bekend als de Aventador. Ze worden steeds vaker gespot, ook met meerdere tegelijk. Maar toch lijkt de Aventador nog niet helemaal af van de problemen

De Aventador zou eerder al last hebben gehad bij het schakelen van de derde versnelling naar de vierde versnelling, en nu heeft ook ster voetballer Christiano Ronaldo problemen gehad met zijn Italiaanse stier. Afgelopen nacht hield de auto er zo maar mee op, slechts een maand nadat Christiano de auto in ontvangst had genomen. De voetballer, die de Aventador zichzelf cadeau had gedaan voor zijn 27ste verjaardag, was op weg naar een feest van zijn ploeggenoot Pepe in Madrid. Helaas voor Christiano, kon hij dus niet in stijl arriveren, maar kwam hij aan in een taxi.

Toch wel komisch; Linonel Messi van Barcelona, toch wel de beste speler van de wereld, scoort vijf goals en heeft daarmee een nieuw Champion’s League record. En zijn grootste rival moet naar een feestje per taxi terwijl zijn Lamborghini wordt weggesleept.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.