Rolls Royce Phantom Drophead Coupe: de monstertruck-versie

Rolls Royce Phantom Drophead Coupe: de monstertruck-versie

Rolls Royce Cullinan what?

So you have the new Rolls Royce Cullinan.. that's cuuute ahah!Marchettino – Source unknown

Geplaatst door Marchettino op Maandag 27 augustus 2018

Waar wij dachten dat de Rolls Royce Cullinan al een (te) gekke SUV was, zijn er altijd mensen die niet tevreden zijn. Deze Rolls Royce, waarvoor je een ladder nodig hebt om in te stappen, is het bewijs.

Je moet er even goed voor gaan zitten, maar kijk je verder dan de torenhoge wielen, dan zie je de body van een Rolls Royce Drophead Coupe. Eentje op stelten wel te verstaan. En zoals het een monstertruck betaamt, staan er subtiele, onopvallende vlammen op de zijkant.

Niet dat je onopvallend over straat kunt met deze rijdende flat, maar toch. Dit is de Donk-stijl, maar dan nog erger. Wij zijn benieuwd hoe deze carrosserie op dit gevaarte is bevestigd, welke motor er in het vooronder van deze ‘special edition’-Drophead Coupe ligt en of het originele interieur intact is gebleven. Wie het weet, mag het nu meteen zeggen!

Vraag blijft ook wie er in hemelsnaam op het idee komt om dit voorbeeld van Britse elegantie op zo’n locht, groot, lomp gevaarte te plakken. Drie dingen zijn wel zeker, drempels zijn geen probleem, auto’s die in de weg staan ook niet en het is alles behalve de ideale boodschappenauto voor je vrouw! Maar gaaf is het wel!

Rolls Royce Drophead Coupe Monstertruck

Rolls Royce Drophead Coupe Monstertruck

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.