Rico Verhoeven koopt McLaren 720S!

Rico Verhoeven koopt McLaren 720S!

Dat Rico Verhoeven een goede smaak heeft wat betreft auto’s wisten wij al dankzij zijn keuze voor een fraaie Porsche Panamara Sport Turismo. Inmiddels heeft ‘ie gekozen voor een iets sportievere auto: een McLaren 720S!

Samen met vrienden Nicky Romero (DJ) en Joseph Klibansky (kunstenaar), die beide al enige tijd lid zijn van de McLaren familie, heeft de 30-jarige kickbokser zijn nieuwe speeltje opgehaald bij Louwman Exclusive. De McLaren 720S wordt voortgestuwd door een 4,0-liter twin-turbo V8 en beschikt over het zelfde aantal pk’s als de naam al doet vermoeden. Over het koppel valt ook niet te klagen, want het blok perst er 770 Nm uit. Accelereren van 0 naar 100 km/h kan Rico nu in net iets minder dan 3 seconden en nog geen 5 seconden later zit je al aan de 200 km/h. Even voor de duidelijkheid: dat betekent dus dat je hiervoor maar 7,8 seconden nodig hebt! Toppen doet ‘ie bij 341 km/h.

Rico wordt met de McLaren 720S lid van de McLaren familie, waar de hierboven genoemden zich al toe konden rekenen. Zo heeft Nicky Romero een fraaie McLaren 570S Spider en heeft Joseph Klibanksy een dikke McLaren 600LT Spider in zijn garage staan.

[De afgebeelde McLaren 720S is een voorbeeld]

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.