De Range Rover Velar volgens Startech!

De Range Rover Velar volgens Startech!

De Range Rover Velar heeft zich van meet af aan succesvol op de markt weten te vestigen met zijn extravagante ontwerp. Tuner Startech presenteert de autosalon van Genève 2018 een widebody design dat de Britse SUV een nog scherper profiel geeft.

Zoals gezegd gaat het hier dus om een widebody Range Rover Velar van Startech met een agressievere front die net wat lager ligt dan een standaard Velar exemplaar. Het vervangt het productiedeel volledig en onderscheidt zich duidelijk door de grotere luchtinlaten en de geïntegreerde dag-rijverlichting en frontspoiler. De 16-delige wideboyd-kit voegt zo’n 60 millimeter toe aan de totale breedte van de Range Rover. De extra brede Velar is daarnaast uitgerust met opvallende Monostar M 22-inch wielen.

Voor een volledige lijst van aanpassingen inclusief de prijslijst kun je een kijkje nemen op de website van Startech. We kunnen je alvast verklappen dat de totale conversie van Startech geen goedkope is; je zult er zo’n €4.480,- ex BTW voor moeten neerleggen.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.