Dit kost de race simulator van Max Verstappen

Dit kost de race simulator van Max Verstappen

Good morning #monday

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Ruim een week geleden werd het Formule 1 seizoen voor 2017 afgesloten in Abu Dhabi. Hoe Max Verstappen zijn ‘vakantie’ doorkomt? Op de race simulator natuurlijk!

Vanochtend slingerde Max bovenstaande foto op zijn Instagram-account. In zijn badjas op de race simulator, ik gok dat zijn week beter is begonnen dan die van jou. Het is niet de eerste keer dat je op Hart voor Auto’s iets voorbij ziet komen over een race simulator. Hadden we wat geld en ruimte over, dan zouden we er allemaal maar al te graag een aanschaffen. Maar wat kost het nou precies?

Topgear.nl zocht het voor je uit en presenteerde een prijzenlijstje: bij Leo Bodnar Electronics moet je zijn voor de basis van het stuur (maximaal €3.500,-) en het stuur zelf (€2.500,-). De pedalen zijn van Nederlandse makelarij, deze worden geproduceerd door Heusinkveld. Hier kun je terecht voor de de Sim Pedal Pro (€599,-) of de Sim Pedal Ultimate (€1.079,-). De stoel die je op de foto’s ziet is speciaal op maat gemaakt voor Max Verstappen, dus die zal je niet kunnen kopen. Het betreft in ieder geval een Playseat Sensation Pro (€1.899,-) in de kleuren van Red Bull Racing en de stoel van de F1 Red Bull Racing Playseat (€1.099,-). Tot slot heb je nog de schermen en de PC zelf waar nog eens €2.200,- voor wordt gerekend.

Totaal: €12.000,- à €13.000,-

Nog steeds interesse?

Max Verstappen Race Simulator

Max Verstappen Race Simulator

Max Verstappen Race Simulator

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.