Psst! In beslag genomen Audi RS4 Avant kopen?!

Psst! In beslag genomen Audi RS4 Avant kopen?!

Zoals wij laatst schreven over de plaatjes van de domeinen, zo schrijven we nu het plaatje op de huidige lijst.
De Audi RS4 Avant.

Om tegenwoordig een beetje een leuke auto te kunnen rijden mag je een forse portemonnee open trekken, met de huidige BPM regelingen zijn zelfs gave bommetjes zoals de nieuwe Golf 8 R onbetaalbaar aan het worden.

Gelukkig heb je dan altijd nog de website van de domeinen waar, als je de site goed in de gaten houdt, een hele hoop leuk speelgoed tussen zit. Wat ons deze week opviel was deze, laten we zeggen, goed gebruikte Audi RS4 Avant. Met 450 pk, een nul naar honderd sprint van 4,7 seconde en een begrensde topsnelheid van 250km/h!

Mocht je dus opzoek zijn naar een hele gave Audi om er deze zomer blits bij te rijden, misschien is dit wel de kans waar je naar op zoek was. Houdt er wel rekening mee, je moet houden van een beetje sleutelen aan auto’s of nog wat budget beschikbaar willen stellen. De RS4 heeft namelijk wat forse schades en roestplekken.
Daarnaast is de velgset niet compleet en staat de auto op Duits kenteken. Met 154.000, waarschijnlijke Duitse kilometers. Je bent dus weer even verder van huis als je hier van te voren niet op had gerekend.

Desondanks blijft dit een fantastische auto en mocht COVID-19 voor jou nou het uit uitgelezen moment zijn om in je vrije tijd te klussen, dan raden wij je zeker aan om deze RS4 wat beter te bekijken. We zullen de link makkelijk vindbaar maken, als je hier klikt ben je een stap dichter bij je droom Audi!

Thomas Heule