Pssst! In beslag genomen C63 AMG kopen?

Pssst! In beslag genomen C63 AMG kopen?

Het is weer leuk shoppen bij Domeinen RZ!~

Regelmatig worden er bij Domeinen RZ veilingen gehouden van in beslag genomen goederen, waaronder ook voertuigen. De auto’s worden verkocht zonder garantie en zonder dat men ze van tevoren mag proefrijden; slechts bekijken is toegestaan. Tóch kan het soms de moeite waard zijn om daadwerkelijk een kijkje te gaan nemen.

De catalogus van oktober 2019 staat online en als we dan op ‘Voertuigen en onderdelen’ filteren, komen er toch enkele leuke auto’s naar voren. Wat dacht je van een Mercedes-Benz C63 AMG? Zo eentje met die lekkere 6,2-liter V8 en dat heerlijke geroffel. Er zit altijd een risico aan het kopen van een auto bij Domeinen RZ; je mag namelijk alleen maar kijken, en proefrijden zit er niet in. Volgens de RDW gegevens een nieuwwaarde van €108.693,-. Tegenwoordig betaal je voor een C63 AMG met om en nabij de 165.000 kilometer op de teller, zo’n €25.000,-. Dan weet je dat wanneer je besluit te gaan bieden!

Is de C63 AMG niks voor jou? Ze hebben deze maand ook een fraaie Audi S8 staan! De gehele catalogus van Domeinen RZ vind je hier.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.