Pssst! In beslag genomen BMW X6 M kopen?

Pssst! In beslag genomen BMW X6 M kopen?

Het is inmiddels een terugkerend item op Hart voor Auto’s: de Domeinen Roerende Zaken catalogus staat weer online!

Het concept van Domeinen Roerende Zaken hoeven we eigenlijk niet meer uit te leggen. Domeinen Roerende Zaken (DRZ) vertegenwoordigt de Staat als eigenaar van roerende zaken en is een directie van het ministerie van Financiën. DRZ is de wettelijke bewaarder van in beslag genomen goederen en organiseert veilingen van deze goederen, waaronder ook voertuigen. De auto’s worden verkocht zonder garantie en zonder dat men ze van tevoren mag proefrijden; slechts bekijken is toegestaan. Tóch kan het soms de moeite waard zijn om daadwerkelijk een kijkje te gaan nemen.

De catalogus van september 2022 staat online en als we dan gaan kijken tussen het aanbod komen we op pagina 5 toch een leuke auto tegen! Een BMW X6 M uit 2018!

Deze versie van de BMW X6 is in Nederland geleverd van januari 2015 tot januari 2019. De laatste nieuwprijs zonder extra opties bedroeg € 181.279.

De vierwielaangedreven auto heeft een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 423 kW (575 pk) en een maximum koppel van 750 Nm. Het gemiddeld verbruik bedraagt volgens de fabrikant 11,1 l/100km (1 op 9,0).

Het exemplaar bij de overheid heeft al wel wat kilometers op de teller, zo’n 120 duizend daarbij heeft de BMW X6 M rondom wat schade. Maar wellicht is deze BMW X6 M voor de handige Harrie wel een koopje!

Geïnteresseerd? Wees snel want aankomende donderdag ( 8 september) sluit de veiling!

Meer Domein Roerende Zaken artikelen lezen? Klik dan hier

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!