Pssst in beslag genomen BMW M3 Competition kopen?

Pssst in beslag genomen BMW M3 Competition kopen?

Het is weer leuk shoppen bij Domeinen RZ!

Regelmatig worden er bij Domeinen RZ veilingen gehouden van in beslag genomen goederen, waaronder ook voertuigen. De auto’s worden verkocht zonder garantie en zonder dat men ze van tevoren mag proefrijden; slechts bekijken is toegestaan. Tóch kan het soms de moeite waard zijn om daadwerkelijk een kijkje te gaan nemen. De catalogus van januari staat online en als we dan op ‘Voertuigen en onderdelen’ filteren, komen er toch enkele leuke auto’s naar voren!

Wat te denken van deze opvallende verschijning? Een BMW M3 Competition waar we alleen van weten dat ‘ie 28.428 kilometer gelopen heeft en een nieuwwaarde vertegenwoordigt van €128.236,-. De zes-in-lijn levert bovendien 450 pk, 550 Nm koppel, sprint van 0 tot 100 km/h in 4 seconden en heeft een begrensde topsnelheid van 250 km/h.

Iedere eerste maandag van de maand is er een kijkdag in Soesterberg en vanaf die dag kun je blind een bod uitbrengen via de website. Is de auto aan je gegund, zoals ze dat noemen, dan wordt er nog 15% opgeld bij jouw bieding opgeteld. Denk dus vooral niet te snel dat je een koopje in de wacht hebt gesleept. Ook kan het zijn dat er nog BTW of kentekenkosten bij komen. En dan weet je nog niet eens in welke staat de auto verkeert. Kortom, je kunt leuk shoppen bij Domeinen RZ maar wees voorzichtig!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.