Pssst! In beslag genomen AMG of BMW M kopen?

Pssst! In beslag genomen AMG of BMW M kopen?

Het is weer leuk shoppen bij Domeinen RZ!~

Regelmatig worden er bij Domeinen RZ veilingen gehouden van in beslag genomen goederen, waaronder ook voertuigen. De auto’s worden verkocht zonder garantie en zonder dat men ze van tevoren mag proefrijden; slechts bekijken is toegestaan. Tóch kan het soms de moeite waard zijn om daadwerkelijk een kijkje te gaan nemen.

De catalogus van november 2019 staat online en als we dan op ‘Voertuigen en onderdelen’ filteren, komen er toch enkele leuke auto’s naar voren. Wat dacht je van een Mercedes-AMG GLE63 S? Zo eentje met die heerlijke 5,5-liter biturbo V8, die goed is voor wel 585 pk en 760 Nm koppel. Er zit altijd een risico aan het kopen van een auto bij Domeinen RZ; je mag namelijk alleen maar kijken, en proefrijden zit er niet in. Geen fan van AMG? Dan hebben ze deze maand ook een dikke BMW M5 F10 die volgens de RDW-gegevens een nieuwwaarde had van €137.949,-

Zijn de GLE63 S of BMW M5 niks voor jou? Ze hebben deze maand ook een fraaie Porsche Panamera Turbo S staan! De gehele catalogus van Domeinen RZ vind je hier!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.