Pssst! Ferrari California kopen?

Pssst! Ferrari California kopen?

De domeinen, we hebben het al eens gehad over de plaatjes die hier af en toe te vinden zijn. Dit keer zoemen we in op een nieuw, wel heel exclusief monster.

We kijken regelmatig op de site van de domeinen om al het moois dat hier regelmatig voorbij komt te volgen en goed in de gaten te houden. Wat ons dit maal op viel was een wel heel bijzonder rood monster.

Namelijk deze knalrode Ferrari California uit 2009! Een waar buitenkansje voor de dromers onder ons.
De California, bekend van zijn hardtop, 4.3 liter achtcilinder motor en de geproduceerde 450pk en 485Nm.
Is een fantastische sportwagen en uitermate geschikt om komende zomer mee over de boulevard van Knokke-Heist te scheuren.

De Ferrari heeft het volle vermogen, zoals bekend van Ferrari, op de achterwielen staan. En produceert dankzij de achtcilinder een geluid waar zelfs je oma nog van omkijkt. Wat plus punten van het in Maranello geproduceerde monster, de auto heeft nog geen 12.000km gelopen, je zou kunnen zeggen dat de Ferrari pas net is ingereden.
Daarnaast is de auto geheel schadevrij en is deze niet geïmporteerd.

Het enige nadeel dat wij voor nu kunnen vinden is dat je de portemonnee open moet trekken voor de cabrio.
Dan heb je gelukkig wel wat. Een Ferrari rode California, om de al zo saaie periodes wat mee op te leuken.
Mocht de portemonnee het toelaten, dan hadden wij zeker een poging gewaagd. Voor nu is het voornamelijk genieten van het idee en de nieuwe eigenaar veel geluk wensen met de nieuwe aanwinst.

Wil je de auto zelf even bekijken in alle rust? Klik dan hier en je bent er direct.

Thomas Heule