Pssst! Opvallende BMW M6 te koop bij de Domeinen.

Pssst! Opvallende BMW M6 te koop bij de Domeinen.

De BMW M6 is een auto met veel karakter en in weze de voorloper van de huidige BMW M8 en M8 Competition.
Nu heb je de kans om zelf eigenaar te worden..

De Domeinen RZ, de plek om een dure auto te kopen voor een “prikkie”. Het aanbod veranderd nagenoeg elke week waardoor het steeds verassend en verfrissend blijft. Af en toe zitten er hele bijzondere uiutschieters tussen, zoals deze BMW M6.

BMW bracht de M6 in 2005 op de markt, als coupe variant op de M5. De M6 deelt dan ook het grootste deel van de technieken en motorische prestaties met een BMW M5. Hierdoor werd de eerste generatie BMW M6 voorzien van de bijzondere BMW tiencilinder. Daarna werd ook de achtcilinder met 560pk toegepast op de auto.
De 4.4 liter V8 zorgt ervoor dat de achterwiel aangedreven auto in 4.2 seconden accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur. Mocht je je op de Autobahn bevinden, de auto loopt door tot een begrensde topsnelheid van 250km/h.

De BMW M6 van de domeinen is geleverd in het fel rood, lekker opvallend dus. De auto heeft 53.280 kilometer gelopen en is geïmporteerd. Des al niet te min is dit een echt opvallende auto dankzij de kleur. Puur fun voor in de zomer en nog comfortabel te gebruiken ook. Wij raden je aan om eens een poging te wagen voor deze auto.
Als je hier klikt om je direct op de juister pagina terecht en kan je de auto verder bewonderen.

Thomas Heule