Proudwheels Drive 8; een Drive voor iedere petrolhead!

Proudwheels Drive 8; een Drive voor iedere petrolhead!

Inmiddels heeft hét platform voor autoliefhebbers, Proudwheels, al zeven succesvolle ritten achter de rug die door vrijwel heel Nederland strekken. Aankomend weekend is het weer tijd voor Proudwheels Drive 8; een Drive voor iedere petrolhead. En het belooft wederom goed weer te worden.

Proudwheels, drive, auto's, mensen, rit, collage
Proudwheels

Anders dan veel andere ‘drives’ in ons land is de Proudwheels Drive een inclusief initiatief, vanuit het gelijknamige social-media platform, voor de petrolheads die ons land rijk zijn. Er zijn geen voorwaarden gesteld aan het type auto, motorvermogen of de adviesprijs. Daarom kan je tijdens de ritten van Proudwheels een breed scala aan deelnemers verwachten. Van een BMW 1-serie en klassieke VW Kever, tot een Cadillac CTS-V en ’78 Chevy Corvette. Iedere deelnemer heeft een duidelijk hart voor auto’s én stuk voor stuk zijn ze onderdeel van het Proudwheels platform. Met de dag groeit deze community in aantallen. Ook deze editie zullen de BMW M8 Competition (@bimmerpapa), Lamborghini Huracan Performante (@proudperformante) en Subaru WRX STI (@proud_sti) van de partij zijn.

Zondag 25 september staat Proudwheels Drive 8 op de planning, en dit keer rijden we een uitdagende route door het midden van het land. De Drive begint om 13:00 bij Van der Wal VANS in Langerak aan de Lek. Hier word je goed ontvangen met gezelligheid, een hapje, drankje en goodiebag! Vervolgens rijden we een leuke route langs de mooie plekken van Zuid-Holland, richting de eindlocatie in Klarenbeek. Daar staat wederom een heerlijk eten en drinken klaar, en geeft onze partner Oliehandel.nl ook goed gevulde goodiebags uit aan alle deelnemers. Proudwheels Drive 8; een Drive voor iedere petrolhead.

Ben je nou geïnteresseerd om mee te doen? Ga dan via deze link naar de pagina van Proudwheels.

@proudwheels

Klaar voor de Drive van zondag? ProudSTI wel! Zien we jou bij Van der Wal vans om 12:30? #carspots_nl #subarusti #proudwheels #drive8

♬ original sound – Proudwheels

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.