Nieuws

[Video] Zo klinkt een AMG GT S met een open uitlaat!

Zoals je weet zijn de mannen van Prior-Design goede bekenden van ons. Zo reden wij eerder al met hun Audi R8, Porsche Panamera Turbo en Ferrari 458 Italia. Inmiddels rijdt er weer een nieuw project rond: de Prior-Design PD800GT ‪‎Widebody‬ Aero-Kit, en wij kregen de sleutels!

De auto was nog maar nét op tijd af voor de trip naar Top Marques Monaco 2016. Aldaar kregen wij ’s nachts zo’n twee uur de tijd om de AMG GT S op beeld vast te leggen en dat resultaat zullen jullie binnenkort terug gaan zien bij Hart voor Auto’s. Voor nu moet je het doen met een zogenoemde POV Drive video, over het bekende F1 circuit van Monaco!

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.

1 Comments

  • […] Beginnend met het basismodel of de iets hetere S-versie, zijn er al verschillende tuners aan de slag gegaan om de Mercedes-AMG te upgraden en het te laten onderscheiden van ‘normale’ GT. De widebody kit op deze auto is geleverd door de Duitse tuner Prior-Design en is zeker niet nieuw. In 2016 reden wij in Monaco namelijk al met een Mercedes-AMG GT S van Prior-Design. […]

Comments are closed.