Prior-Design komt met subtiele grille voor nieuwe BMW M3 en M4

Prior-Design komt met subtiele grille voor nieuwe BMW M3 en M4

Prior-Design kennen we natuurlijk van die opvallende bodykits, maar dit keer doen zij het juist precies andersom en komen zij met een subtiele grille voor de nieuwe BMW M3 en M4.

Een maand geleden werden ze aan het grote publiek voorgesteld en direct werd duidelijk dat niet iedereen het eens was met die opvallende roosters aan de voorkant. BMW-designchef Domagoj Dukec verdedigde de snuit op een nogal controversiële manier. “In this business, you can’t listen to social media reactions. It won’t help you.” .

Prior-Design is echter van mening dat er iets veranderd moest worden en laat weten dat een dergelijke bumper binnenkort bij hen te koop zal zijn. Volgens The Drive heeft een woordvoerder van Prior-Design ook laten ontglippen dat “the feedback regarding this design was very positive.” . Het valt echter nog te bezien welke van de twee bumpers video zal worden geproduceerd.

Kijkend naar de reacties op YouTube, is het vrij duidelijk dat BMW geen gelijk had over die nieren. “Your version is 1,000,000,000 times more beautiful than the original” en “As expected, aftermarket companies are going to profit hugely off the M3 and M4”.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.