Prijzen F1 Grand Prix op Zandvoort bekendgemaakt

Prijzen F1 Grand Prix op Zandvoort bekendgemaakt

Ongeveer een maand geleden werd bevestigd dat er in 2020 weer een Grand Prix naar Nederland komt. De race zal plaatsvinden op het circuit van Zandvoort, en nu hebben ze de ticketprijzen bekendgemaakt.

De gebieden waar de fans kunnen kijken naar de race zijn opgedeeld in zeven verschillende zones. Om te beginnen komen er langs het rechte stuk vier tribunes, waarvan er twee ingedeeld zijn als main straight-tribune. Dit zijn de duurste plekken, een weekendkaart kost 585 euro. Wil je alleen op zondag kijken, dan ben je 448 euro lichter.

Naast de twee tribunes is er een gouden zone, deze is vrijdag, zaterdag en zondag voor 510 euro te bezoeken. Een dagkaart voor zondag kost 396 euro. Voor de twee zilveren zones betaal je 316 en 284 euro als je op zondag aanwezig wilt zijn. Verder zijn er nog twee bronzen zones die 236 euro en 185 euro kosten. Wil je zo min mogelijk betalen? Dan moet je voor de duinkaart gaan, deze kost 185 euro voor de volledige Grand Prix, of 140 euro voor zondag alleen.

Helaas is het al niet meer mogelijk om tickets te verkrijgen voor de eerste Nederlandse GP sinds 1985, van 27 mei tot en met 16 juni konden fans zich registreren op de site van de organisatie. Tussen 25 juni en 9 juli kunnen deze mensen maximaal zes tickets per persoon aanvragen. Er zijn al meer registraties dan dat er kaarten zijn, er zal dus een loting plaatsvinden.

Dagkaarten zondag voor volwassenen
– Main Straight: 448 euro
– Goud: 396 euro
– Zilver I: 316 euro
– Zilver II: 284 euro
– Brons I: 236 euro
– Brons II: 185 euro
– Duin: 140 euro

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.