PRIJS BEKEND: BMW M2 Competition

PRIJS BEKEND: BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

Iedereen die een bochtje graag zijwaarts neemt, kijkt halsreikend uit naar de BMW M2 Competition en nu is ook zijn prijs bekend!

En laten we maar meteen met de deur in huis vallen: minimaal €99.995,- keiharde euro’s moet je neertellen om de lichtvoetige BMW op jouw naam te kunnen zetten!

Zijwaarts gaan is een eitje met deze kleine driftigerd. Maar wat koop je liever? Een BMW M2 of een Audi RS3 ‘Abt Power R’ met 500 pk, precies, dan wordt het ineens een lastige keuze! Want met de gekietelde RS3 moet een bochtje zijwaarts nemen ook wel kunnen.

Een ding wat zeker is, is dat de M2 Competition de huidige M2 vervangt. De Competition krijgt de motor van de M4 mee, maar dan met 40 pk minder. Maar met een met twinturbo bedeelde 6 in lijn en 410 pk sterke Competition blijf je een M4 gewoon op zijn kont zitten hoor. Binnen 4,2 seconden zit je op de 100. Een M4 doet er 4,3 seconden over. Dan hoor ik je zeggen ‘Maar dan koop ik toch meteen een M4?’  Tja… Dat is een afweging die je zelf moet maken, 20 centimeter carrosserie meer en een M4 is wel iets meer dan €16.000,- duurder.

Vanaf september/oktober dit jaar kun je in ieder geval de broertjes met elkaar vergelijken in de showroom, dan staat ie er!

 

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.