Porsche Taycan krijgt Widebody Kit van Prior-Design

Porsche Taycan krijgt Widebody Kit van Prior-Design

Duitse tuner Prior-Design staat bekend om het maken van kits voor veelal de dikste Duitse auto’s. Vandaag komen ze met een widebody voor de Porsche Taycan en ik moet zeggen, dat ziet er goed uit!

De Taycan is momenteel de enige elektrische auto die rijdt als een Porsche en ook zo is gebouwd in de mate van afwerking, luxe en comfort. Het pakket dat Prior-Design heeft ontwikkeld sluit hier bij aan alsof we kijken naar een RS-uitvoering. Het pakket wordt geleverd met tal van add-ons, allemaal geplaatst op basis van de widebody-look. Naast de wielkastverbreders heeft Prior-Design ook enkele roosters en lipjes aan de voorkant toegevoegd. Tegelijkertijd draait het aan de achterkant om die niet te missen spoiler. Concreet kunnen we mededelen dat de voorkant 60 mm breder is, de achterkant 100 mm en dat er 22-inch velgen worden gebruikt om wielkasten op te vullen.

Zoals je zou verwachten van een kit van een gerenommeerde tuner, zal de widebody verkrijgbaar zijn in carbon fiber. Er zijn tevens plannen om ook een minder opvallende versie aan te gaan bieden, waarbij de flair van de wielkasten zal wegvallen. De prijzen worden bekendgemaakt wanneer de kit over een paar maanden klaar is voor productie.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.