Porsche Taycan krijgt Aero Kit van RevoZport!!

Porsche Taycan krijgt Aero Kit van RevoZport!!

De Taycan zie je tegenwoordig steeds meer rijden, om uniek te blijven komen er gelukkig de nodige bodykits uit. Zo ook deze van RevoZport…!

De Porsche Taycan is misschien wel een van de snelste EV’s op de markt, maar voor sommige mensen kan zijn uiterlijk een beetje “ingetogen” zijn. Althans voor sommigen. Voor die mensen heeft RevoZport een aantal aerokits gemaakt die erop gericht zijn de aantrekkingskracht van de Taycan te vergroten.

De in Hong Kong gevestigde tuner komt met twee verschillende varianten, de Taycan GT-Z en Taycan Revoluzione. Deze twee worden geleverd met verschillende niveaus van agressiviteit waaruit Taycan eigenaren kunnen kiezen.

De bodykits, geprijsd vanaf $ 12.000, bevatten een voorlip, voorbumpercanards, sideskirts, een achterdiffusor en een achterspoiler met zwanenhals, bekend van onder andere de nieuwe GT3, alles is gemaakt van carbon fiber. Kopers hebben ook de mogelijkheid om een set 22-inch 911 GT3 RS geïnspireerde velgen toe te voegen.

RevoZport bestaat al geruime tijd. En is bekend van de aerodynamische kits die zij creëren voor luxe merken en supercars. Enkele opvallende creaties zijn de LaFerrari Revoluzion uit 2019, waarmee de supercar een FXX K Evo voor op de weg werd. Het bedrijf heeft ook stylingprogramma’s voor verschillende Tesla modellen, dus mocht je geïnteresseerd zijn…

Thomas Heule