Porsche Panamera te halen bij Domeinen RZ!

Porsche Panamera te halen bij Domeinen RZ!

Bij Domeinen komen af en toe wel eens lekkere wagens voorbij, en nu is het weer zover. Deze Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid is de ultieme sleeper voor in de nacht.

Met een nieuwprijs in Nederland van minstens 198.600 euro is het geen goedkoopje te noemen, mocht je per se de allerdikste variant van de Panamera willen is dit je kans. Deze wagen wordt aangedreven door een V8 met 550 PK, en een elektromotor gooit er nog 136 PK bovenop voor een systeemvermogen van 680 PK. Hiermee sprint de wagen in slechts 3.4 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur en ligt de topsnelheid op een comfortabele 310 kilometer per uur.

Dit exemplaar is nog geen jaar oud en heeft slechts 6925 kilometer gereden. Hoe deze Porsche bij Domeinen terecht is gekomen is niet bekend. Mocht je het winnende bod doen, moet je hem nog wel op Nederlands kenteken zetten, de wagen komt namelijk met Duitse platen. Dat betekent dat je ook nog even de BPM mag betalen, al is dat minder hoog door het hybride-systeem.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.