Porsche 992 Stinger GTR by Topcar: nummer 7/13

Porsche 992 Stinger GTR by Topcar: nummer 7/13

De tuner TopCar staat garant voor geruchtmakende projecten en het 992 Stinger GTR-project is daarop geen uitzondering. Er worden maar 13 Stinger GTR’s gebouwd en nu kijken we naar nummer 7 van de 13 en deze is nogal uitgesproken, to say the least.

Het eerste wat opvalt, is het chocolade-kleurige carbonfiber over de gehele auto. Welgeteld 84 delen zijn voorzien van 4 lagen koolstofvezel en we kunnen het ons voorstellen dat het niet meteen jouw smaak is. Maar aan de andere kant: het zal de eigenaar een worst wezen wat een ander van de auto vind.

In het interieur is het een wat stijlvoller en rustigere combinatie van zwart en bruin leder met een vleugje carbon hier en daar. Matchende stiksels en een achterzijde van de stoelen zijn in het carbon gedompeld, wat zorgt voor een klassieke en toch uitgesproken combinatie.

Carbon doesn’t come cheap

Het carbon-pakket kost je iets meer dan €34.000,-. Let wel: dit is zonder invoerrechten en montage. En met een volledig aangepast interieur en tailor-made carbon fiber schatten wij zo dat dit specifieke project nog een tikkeltje duurder is dan bovengenoemde prijs.

Mocht jij een van de resterende 6 Stinger GTR’s willen kopen, naast optische aanpassingen behoren ook motorische tuning en een Kline Innovation uitlaatsysteem tot de mogelijkheden. hij is nog niet uitverkocht!

Bron: AutoEvolution.com

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.