Platgeslagen Jeep Trackhawk: HOT or NOT?

Platgeslagen Jeep Trackhawk: HOT or NOT?

Jeep Trackhawk

Het aanblik van Jeep Grand Cherokee Trackhawk doet vermoeden dat de SUV supercars als lunch vreet. En dat doet die ook zeker, maar dat de auto ook als sneeuwschuiver gebruikt kon worden, is nieuw voor ons! 

De 707 pk sterke krachtpatser vreet Audi RS’jes, Mercedes AMG’s en BMW M’s zoals Joel Beukers scoopjes naar binnen knikkert. Binnen 3,7 seconden jaag je naar de 100 en je kunt door tot de 290 kilometer per uur. En dat doe de Amerikaan in stijl, de dikke luchthapper op de motorkap en de luchtroosters zijn ontzagwekkend, ontzagwekkend vet als ik voor mezelf mag spreken.

De poging van Jeep om de V8, die we kennen uit de Hellcat, in een SUV te lepelen en de ultieme off-roader te maken, is een redelijk goed geslaagde missie, maar voor sommigen is af-fabriek natuurlijk niet goed genoeg. Nee, dit exemplaar is smaakvol aangepakt! En we hebben hem al eerder op ons Hart voor Auto’s-platform voorbij zien komen, toen hij vol gas door een woonwijk sjeesde. Nu hebben we foto’s van deze rode laagvlieger en kunnen we je er meer over vertellen. Deze Trackhawk heeft dikke Vossen-wielen meegekregen, een onderstel maatje ‘luchtvering’ en nog een extra onderkin. De combinatie met alle grills in metallic zwart en geblindeerde ruiten maakt het mijn inziens een van de dikste SUV’s die ik ook heb mogen aanschouwen.

Mocht jij nou denken ‘Moet ik hebben!’ , kan geregeld worden! De Trackhawk komt binnenkort naar Nederland en voor net geen €240.000,- kan deze potentiële sneeuwschuiver van jou zijn. Mooie bijkomstigheid van deze pure supercarkiller!

Jeep Trackhawk

Jeep Trackhawk

Jeep Trackhawk

.

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.