Pimp My Ride komt weer terug!?

Pimp My Ride komt weer terug!?

Toen de Fast and Furious reeks steeds meer online aandacht kreeg kwam Pimp My Ride ook steeds vaker op tv. Dit programma kreeg af en toe veel haat terwijl de kijkcijfers alsnog hoog bleven. Ondertussen wordt er weer met veel potentie gekeken naar het programma en krijgt het een tweede kans.

Nieuwe generatie

Het programma begon met Xzibit als presentator en de aanpassingen werden gedaan bij West Coast Customs, waar de automotive dromen werden verwezenlijkt. Ondertussen is er een nieuwe generatie, met als gevolg een nieuwe presentatrice. De Britse rapper Lady Leshurr krijgt de taak om de eigenaren op te hypen om hun voertuig te laten pimpen bij London’s Wrench Studios.

Pimp My Ride stond bekend om de meest bizarre aanpassingen aan auto’s, denk bijvoorbeeld aan een chocolade fontein in de achterbak of een compleet gemodificeerde Ford Escort, zo snel als een BMW M3. Nu Ebay de boel gaat sponsoren, kunnen minstens zulke gekke modificaties verwachten. 

Ebay neemt over!

Het bedrijf vindt het belangrijk om duidelijk te maken dat zij sponsoren. Daarom gaan alle projecten groene onderdelen gebruiken, geselecteerd van Ebay’s recyclet (tweedehands onderdelen) van hun after-market stocklist. Je kunt dus verwachten dat Ebay veel gaat vertellen over hun gerecyclede materialen en onderdelen. 

De nieuwe auto’s voor Pimp My Ride

Zodra je eenmaal een korte blik hebt geworpen richting de lijst met voertuigen die worden aangepast, merk je direct dat het goed gaat komen en is terug te zien dat Ebay graag wilt investeren. Om te beginnen gaat de Mitsubishi GTO uit 1992 een grote rol spelen in het programma. Een oud maar waanzinnig model waarmee zeker de aandacht getrokken wordt. 

Ondertussen wordt een klassieke Volkswagen Kever uit 1966 wordt flink aangepakt. Het komische stuk wordt echter met wat minder serieuze auto’s ingevuld, zoals een Opel Zafira samen met een ouderwets ijskraampje op wielen. Daarnaast worden ook nog wat MINI’s gebruikt om het assortiment wat uit te breiden. 

Deze nieuwe zesdelige serie wordt 19 augustus op het Youtube kanaal van MTV UK gelanceerd. Lekker makkelijk, zo kan iedereen gemakkelijk meekijken met deze wederopkomst van Pimp My Ride.

Okke Messemaeckers van de Graaff

Okke combineert zijn enthousiasme met zijn passie voor de Automotive. Zijn voorkeur voor auto's varieert enorm, van klassiekers tot moderne auto's, niks is te gek.