Penthouse in Amsterdam van €4,8 miljoen ideaal voor de autoliefhebber!!

Penthouse in Amsterdam van €4,8 miljoen ideaal voor de autoliefhebber!!

Als echte autoliefhebber kijk je bij een nieuw huis toch altijd voor een garage of binnenruimte om je auto in te kunnen zetten, wij hebben het juiste paleis gevonden!

Stel je wint morgen de loterij, wat is dan het eerste wat je zal doen? Vanuit het perspectief van een autoliefhebber zal dat waarschijnlijk een dure auto kopen zijn, logisch! Maar waar zet je die nieuwe bolide(s) neer? We hebben Funda afgestruind om alvast even voor je voor te kijken.

Dit is het paleis dat we voor je hebben gevonden, gevestigd in Amsterdam, om precies te zijn, het Amstelkwartier.
Heet unieke appartement is voorzien van een verwarmd privé zwembad op je eigen dakterras. Met een prachtig uitzicht op de stad Amsterdam en aan je voordeur, rivier de Amstel. Het appartement wordt casco geleverd, wat betekent dat je alle vrijheid krijgt om het naar eigen smaak in te richten. De foto’s geven je een goed beeld van hoe je het penthouse in zou kunnen richten. Het appartement heeft 500m2 binnenruimte en maar liefst 400m2 aan terrassen, zo kan je in de zomer genieten van het lekkerste plekje in de zon, op je eigen terras.

Maar om je gerust te stellen, we schrijven niet alle gave functies van het appartement, om terug te komen op ons punt van net. Parkeerruimte voor je auto’s is niet geheel onbelangrijk. Het appartement komt met 3 privé parkeerplaatsen. Met de optie om elektrisch te laden, handig met het oog op de toekomst.

De ligging van het appartement is ook ideaal, je zit zo in de stad om te genieten op de prachtige terrassen in de stad van Amsterdam. Met een kwartier ben je op de P.C. Hooftstraat om lekker te shoppen of om je auto te showen en niet geheel onbelangrijk, binnen 40 minuten sta je op het Circuit van Zandvoort. Ook het Schiphol is “om de hoek” waarvandaan je naar heerlijke locaties als de Franse of Italiaanse kust kan vliegen. Kortom, beter wordt het niet.

De vraag die we nu nog voor je hebben, welke auto’s zal je neerzetten op de drie beschikbare parkeerplaatsen?

De link naar het penthouse: https://www.funda.nl/koop/amsterdam/appartement-41783018-solitudolaan-

Thomas Heule