Pauly D koopt de Aventador Roadster van Dan Bilzerian

Pauly D koopt de Aventador Roadster van Dan Bilzerian

Lamborghini Aventador Roadster Pauly D

Enkele weken geleden schrijven wij over Dan Bilzerian die van zijn spierwitte Lamborghini Aventador Roadster af wilde en deze via Ebay te koop had gezet. Nu blijkt dat niemand minder dan Pauly D de Aventador Roadster van Dan heeft overgenomen.

Pauly D zal bij velen van jullie vast wel bekend zijn maar bij deze geven wij toch een korte introductie.

De 35-jarige Paul “Pauly D” Delvecchio is een Amerikaanse tv-show persoonlijkheid en DJ die inmiddels een vermogen zou hebben opgebouwd van $20 miljoen. Dit vermogen wist Pauly D te behalen dankzij deelname aan de MTV reality serie, Jersey Shore en als de exclusieve DJ voor Moon, Rain, en de Palms Pool in het Palms Casino Resort in Las Vegas. In 2011 kwam hij met een driedelig album met 50 Cent’s G-Unit Records en G-Note Records. Teven is hij de eerste van de Jersey Shore cast met zijn eigen spin-off-show; de The Pauly D Project.

Met een vermogen van $20 miljoen is het niet gek dat Pauly D zichzelf graag vervoert in een mooie auto en dit deed hij eerder al in onder andere een Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder. Zoals gezegd had Dan Bilzerian zijn Lamborghini Aventador Roadster te koop staan, voor een bedrag van $500.000,-. Pauly D nam de Lamborghini afgelopen maandag mee voor een ritje en al snel was de deal gesloten. Hij liet aan TMZ.com weten: “the car’s a monster and I’ve always wanted it… I even bought my daughter one

De Bianco Isis gekleurde Lamborghini Aventador Roadster is uitgerust met het carbon fiber pakket voor zowel exterieur als interieur. Ook is de ECU getuned en levert hij wat meer pk’s dan de standaard 700 die de 6.5 liter V12 levert. Daarnaast is deze Aventador ook uitgerust met een iPE Innotech Performance Exhaust wat voor een schitterend maar oorverdovend geluid zorgt.

Lamborghini Aventador Roadster Pauly D

Lamborghini Aventador Roadster Pauly D

Lamborghini Aventador Roadster Dan Bilzerian

Lamborghini Aventador Roadster Dan Bilzerian

Lamborghini Aventador Roadster Pauly D

Dan Bilzerian

Dan Bilzerian

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.