Paul Walkers personage gaat met pensioen in Fast and Furious 7

Paul Walkers personage gaat met pensioen in Fast and Furious 7

Fast and Furious 7 - www.hartvoorautos.nl

Fast and Furious Regisseur James Wan, schrijver Chris Morgan en de Universal Pictures hebben het script van Fast and Furious 7 moet aanpassen, zodat de beelden van Brian O’Conner, het personage van de onlangs overleden acteur Paul Walker, nog steeds gebruikt kunnen worden.

Bepaalde bronnen hebben The Hollywood Reporter medegedeeld dat Brian O’Connor in Fast 7 niet zal overlijden. In plaats daarvan schijnt het plan te zijn om Brian O’Connor met pensioen te laten gaan. Op deze manier hopen de makers van de film, de fans tevreden te kunnen stellen en alsnog gebruik te kunnen maken van het filmmateriaal dat voor het overlijden van Walker werd gemaakt.

In de weken na het tragische ongeval hebben de makers al het geschoten materiaal bekeken en bedacht hoe zij op een waardige manier de film af konden maken. Ze bedachten om het script een klein beetje aan te passen op een manier zodat Brian O’Connor uit het verhaal kon worden geschreven en dat de film serie door kan gaan zonder hem. De scenes die nog moeten worden toegevoegd zullen waarschijnlijk gefilmd worden met Pauls broer Cody Walker.

Producent Universal besloot eerder al de geplande release-datum negen maanden uit te stellen.
Fast & Furious 7 komt nu pas in april 2015 uit.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.