De 5 meest bijzondere verschijningen op AutoMadness!

De 5 meest bijzondere verschijningen op AutoMadness!

In de afgelopen blog hebben jullie kunnen lezen dat wij aanwezig waren op het circuit in Zolder tijdens Supercar Madness. Nu is het zo dat aankomend weekend het volgende event vol Madness plaats vind in de Brabanthallen in Den Bosch, namelijk AutoMadness.

Anders dan Supercar Madness zijn hier niet alleen supercars welkom maar ook allerlei tuner-, performance auto’s en zelfs motoren zullen aanwezig zijn tijdens dit spectaculaire indoor event. Maar de meest opvallende hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet!

Top Secret Toyota Supra

Het is geen geheim dat de Toyota Supra bij vele erg in de smaak valt. De 90s JDM looks met de ongekende potentie van de 2JZ, zorgt ervoor dat deze auto voor vele zelfs als droom gezien wordt. Maar een Supra als deze zul je niet vaak gaan zien. Namelijk een Top Secret Supra. De auto is op deze manier ontworpen door de legendarische Kazuhiko “Smokey” Nagata. Wie natuurlijk bekend staat om al zijn te gekke projecten, recordpogingen en uitgesproken designs. Als je dus een van Smokey zijn creaties in het echt wilt bekijken, moet je zeker langskomen in de Brabanthallen!

BMW M3 Touring van Marco

“Sutututu!”. De man van de turbo is er ook bij, Marco! Zijn uberdikke M3 Touring is niet meer uit de Nederlandse auto-scene weg te denken. Of dit nu is omdat er ballen…? op zijn auto staan, of omdat hij keer na keer een groot rookgordijn tevoorschijn weet te toveren. Een ding is zeker, Marco gebruikt zijn auto(s) graag en laat deze ook graag zien. Dus ook tijdens AutoMadness is hij erbij.

VW T6.1 ABT bus!

Als je van muziek houd ben je ben je in Den Bosch ook zeker op het juiste adres. Richard is er namelijk bij met zijn opvallende T6.1 ABT bus. Deze audio-bus heeft maar liefst 13000 Watt RMS aan geluid aan boord. Dus in het kader; het oor wilt ook wat. Deze blubberdikke bus!

Yamaha MT-10 Joker

De Joker komt ook langs… een soort van. Naast de vele auto’s is er ook ruimte gemaakt voor unieke motoren zoals deze Yamaha MT-10, welke door de eigenaar helemaal in thema van zijn favoriete film gemaakt is, Joker! Niet alleen de looks van de motor doen deze Yamaha goed doen opvallen. Je zult hem ook in de verte al aan horen komen door zijn volledig Akraprovic uitlaatsysteem.

McLaren Senna (McLaren Twins)

Natuurlijk kan de McLaren Senna van de McLaren Twins niet ontbreken. Zij komen op bezoek met hun inmiddels welbekende McLaren Senna, om alle bezoekers te laten zien hoe een echte hypercar (van maar liefst meer dan 1.2 miljoen euro!)er van dichtbij uitziet.

Kaarten voor AutoMadness zijn nogsteeds te verkrijgen, dus zorg dat je er dit weekend bij bent.

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.