Paarse Lamborghini Gallardo bij Domeinen, kopen?

Paarse Lamborghini Gallardo bij Domeinen, kopen?

Er komen wel vaker dikke wagens voorbij bij Domeinen RZ: dikke BMW’s, AMG’s, RS’jes. Maar nu kun je er een pimpelpaarse Lamborghini Gallardo scoren. En hij heeft een nogal interessante afkomst.

Deze auto is namelijk van iemand geweest die niet als werkend ingeschreven staat. Hoe kan iemand “zonder inkomsten” nou zo’n wagen aanschaffen? Dat vroeg de overheid zich ook af, en besloten de man een bezoekje te geven. Wat ze daar ontdekten is dat de man toch wel degelijk inkomsten had, en wel van “hollandse groente”. Dat mocht natuurlijk niet, dus zijn zijn bolides in beslag genomen, een dikke 7-Serie en dus deze Gallardo.

Er zit altijd een risico aan het kopen van een auto bij Domeinen RZ. Je mag alleen maar kijken, en proefrijden zit er niet in. Toch ziet deze Lambo er goed uit, afgezien van de zwarte achterlichten, en de paarse kleur moet maar net je ding zijn. Gelukkig is het een wrap. Het interieur ziet er ook nog netjes uit.

Wat de exacte prijs is, is niet bekend. Het betreft namelijk een veiling. Wil je meebieden? Dat kan hier!

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.