Ook ter veiling: Audi RS6 Avant in diep donkerblauw

Ook ter veiling: Audi RS6 Avant in diep donkerblauw

Na onze vondst van die bijzondere Audi RS6 Plus Sedan, zijn wij nog even blijven hangen op de website van BVA Auctions. Zodoende vonden wij nog veel meer moois!

We zijn allemaal wel bekend met de veilingen van Domeinen RZ, de wettelijke bewaarder van in beslag genomen goederen en vertegenwoordigt de Staat bij het veilen daarvan. Maar dit is natuurlijk niet de enige veiling waar je iets leuks op de kop kunt tikken. Zo wordt deze prachtig uitgevoerde Audi RS6 Avant van de C6-generatie aangeboden bij BVA Auctions. Eindelijk een keer geen Nardo Grey op een RS6!

Naast de diep donkerblauw kleur beschikt de RS6 over het gewenste carbon pakket én het pakket waarmee de auto moeiteloos doortrekt tot zijn topsnelheid van +300 km/h. De auto in kwestie heeft volgens de RDW-gegevens een nieuwwaarde vertegenwoordigd van €167.701,-. Inmiddels is de waarde natuurlijk aanzienlijk gedaald en kun je nu een bod uitbrengen vanaf €31.500,-. Er zijn al 34 bieders je voor geweest en wij zijn benieuwd voor welk bedrag deze knappe RS6 de veiling zal verlaten. Bieden kan tot 13 oktober op deze website.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.