Ook Nardo Grey Audi RS6 Avant C8 te koop in Nederland!

Ook Nardo Grey Audi RS6 Avant C8 te koop in Nederland!

Onlangs schreven we over de eerste Nederlandse Audi RS7 Sportback C8 die te koop stond, een Nardo Grey exemplaar. Dat die kleur nog altijd mateloos populair is bleek wel uit de vele reacties die wij op dat artikel ontvingen.

Dit is nog altijd de enige RS7 van het nieuwe model dat in Nederland te koop staat, van de nieuwe RS6 zijn dat er inmiddels een stuk meer. Tot voor kort stonden er vooral RS6’en met een donkere kleur te koop, maar een RS6 Avant C8 in het bekende Nardoy Grey ontbrak nog. Tot nu! Bij Breedveld Auto’s in Someren staat zo’n RS6 in dat fijne kleurtje. Met 1600 kilometer op de teller en de benodigde optie zoals RS Dynamic Pakket Plus, mag ‘ie met je mee naar huis voor €239.500,-.

Indien je het bent vergeten: onder de motorkap vind je de bekende 4,0-liter V8 met dubbele turbo met een vermogen van 600 pk en een koppel van maximaal 800 Nm. De Audi RS6 Avant C8 heeft zo’n 3,6 seconden nodig om vanuit stilstand de 100 km/h te bereiken en dankzij het RS Dynamic Pakket Plus loopt ‘ie door tot 305 km/h. Nu rest alleen nog de vraag: ga je voor de Nardo Grey RS6 of kies je toch voor de Nardo Grey RS7?

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.