Ook de BMW M8 krijgt M Performance Parts!

Ook de BMW M8 krijgt M Performance Parts!

Het zijn drukke tijden bij de M Performance afdeling. Met de komst van alle nieuwe modellen hebben ze genoeg werk te doen. Voor al deze modellen brengen ze een hele lijst aan onderdelen uit, en zo ook voor de nieuwe M8.

De M8 is van buiten al een stuk agressiever dan de 840d en M850i, maar met de nieuwe carbon onderdelen wordt dit effect nog eens versterkt. Zo kunnen de nieren vervangen worden door carbon exemplaren, en kunnen de luchtinlaten in de voorbumper worden uitgevoerd in carbon. Ook zijn de carbon side-skirts weer van de partij en kunnen ook de kieuwen achter de voorwielen uitgevoerd worden in carbon. De visuele aanpassingen gaan onderhuids ook door: nieuwe M Performance remblokken zorgen voor een kortere remweg, en zijn beter bestand tegen hitte.

In het interieur kun je ook een aantal M Performance onderdelen laten plaatsen. Het M Performance Pro stuur bekleed met carbon en Alcantara en carbon schakelflippers zorgen voor extra grip zodat je de tweetonner extra goed door de bocht kunt gooien. Voor wanneer je je nieuwe M8 niet gebruikt en hem in de garage hebt staan, kun je de wagen onder een M Performance hoes afdekken, zodat ‘ie niet zoveel stof zal verzamelen. Al zou de gemiddelde M8 rijder hem niet vaak stil laten staan.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.