Ook de BMW 2-serie Gran Coupé krijgt M Performance goodies!

Ook de BMW 2-serie Gran Coupé krijgt M Performance goodies!

Het zijn drukke tijden bij de M Performance afdeling. Met de komst van alle nieuwe modellen hebben ze genoeg werk te doen. Voor al deze modellen brengen ze een hele lijst aan onderdelen uit, en zo ook voor de nieuwe BMW 2-serie Gran Coupé.

Slechts enkele uren na de onthulling van de 2-serie Gran Coupé introduceert BMW nu een uitgebreid scala aan M Performance-onderdelen voor een ieder die de compacte sedan wilt opfleuren. Om je 2-serie Gran Coupé te laten opvallen is er een veelvoud aan goodies beschikbaar, variërend van carbon fiber spiegelkappen tot een fraaie ronde uitlaatafwerking van roestvrij staal. Er is echter meer aan de hand dan op het eerste gezicht lijkt, afgezien van de aanpassingen aan de buitenkant biedt BMW ook een M Performance-remsysteem met grotere schijven. Deze gaan verscholen achter de optionele 18- of 19-inch wielen.

BMW nam de tijd om het interieur een beetje spannender te maken door een M Performance-stuurwiel te installeren, gewikkeld in alcantara met een zilvergrijs stiksel, een rood streepje op de 12-uurpositie en carbon fiber voor de spaken.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.