Om deze redenen mag je Cars & Sushi niet missen! [Streetgasm Special]

Om deze redenen mag je Cars & Sushi niet missen! [Streetgasm Special]

Je bent vast bekend met Cars & Coffee, maar Streetgasm pakt het wat anders aan. Zij organiseren namelijk Cars & Sushi, waar je onder het genot van een lekker hapje de meest exclusieve wagens kan bekijken. Normaal gesproken is het een besloten evenement exclusief voor leden, maar nu kan jij er ook bij zijn!

Op zondag 21 April wordt er door Streetgasm op landgoed Huis de Voorst dus Cars & Sushi gehouden. Het gaat vanaf 11:00 uur van start en bij aankomst wordt je gelijk verwelkomd met een lekker glaasje champagne, en kun je heerlijke versbereide sushi eten.

Uiteraard zijn er ook bizarre supercars en hypercars aanwezig, zo zal er een Lamborghini Centenario, Bugatti Chiron, Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder en een Lamborghini Aventador SVJ aanwezig zijn. Dit zijn slechts enkele van de minstens 100 auto’s die aanwezig zullen zijn!

Voor leden van Streetgasm is het evenement gratis, en dit jaar kunnen ook niet-leden het evenement bijwonen, er worden namelijk 30 tickets beschikbaar gesteld, die hier te koop zijn. Daarnaast verloten wij 10 exclusieve spotterstickets! Wat je hiervoor moet doen? Show je allerdikste spot door een reactie te plaatsen op Facebook onder dit artikel, en dan maak je automatisch kans om naar Cars & Sushi te gaan!

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.