Oeps! Tesla parkeert op de trap

Oeps! Tesla parkeert op de trap

Met een auto van een trap rijden is nooit een goed idee. Tenzij je in een dikke G63 AMG 6×6 rijdt, dan is het wel mogelijk. Deze Tesla daarentegen kwam bij de afdaling vast te zitten.

Natuurlijk ging dit niet expres, het was waarschijnlijk een ongelukje van de bestuurder. Gladheid heeft hier vast en zeker een rol gespeeld, of de autopilot kon gedacht hebben dat het een goed idee was. Dit ongelukje heeft zich voorgedaan bij Pon in Leusden. De importeur van Volkswagen, Audi en alles wat bij de VAG hoort. Een aantal jaar geleden is een soortgelijk incidentje geweest, te zien in de afbeelding hieronder. Daar had een taxichauffeur zich vergist en reed met een Tesla van een trap in Den Haag die een stukje hoger was dan die in Leusden. Daarbij kwam deze Tesla pas vast te zitten onderaan de trap.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.