Oeps: man komt terug bij zijn Tesla, ziet afgeknipte laadkabel!

Oeps: man komt terug bij zijn Tesla, ziet afgeknipte laadkabel!

Het kabelslot van Tesla blijkt dan weer wél goed te werken

Tesla, Model 3 Performance, laadkabel, afgeknipt, opmerkelijk, nieuws, Produwheels
Foto: © Proudwheels

Goed, de elektrische auto is niet voor iedereen. Recente beelden uit China van een ‘losgeslagen’ Tesla Model Y helpen het imago nou ook niet echt. Maar om puur uit onvrede (vermoeden we dan) de laadkabel van een Tesla op straat door te knippen gaat misschien iets te ver. Dat vinden wij in ieder geval.

Het gebeurde deze eigenaar uit Nederland helaas wel. Tijdens ons dagelijkse scrollen in de Proudwheels app stuitten we op foto’s van een afgeknipte laadkabel. Geen fijn beeld als je ‘s ochtends net naar werk wilt rijden.

Lader blijft vastzitten

Tesla, Model 3 Performance, laadkabel, afgeknipt, opmerkelijk, nieuws, Produwheels

Gelukkig is de Tesla niet beschadigd, al is een laadkabel missen niet ideaal als eigenaar van een elektrische auto. ‘20 euro aan koper, hoop gedoe…’, deelt Jasper via het petrolhead-platform. Wellicht wél positief in dit verhaal: het kabelslot van Tesla blijkt wél goed te werken, want de connector zit nog netjes in het gat.

Een autoliefhebber

De Tesla Model 3 Performance is van Jasper. Op het platform zien we dat Jasper gelukkig niet volledig afhankelijk is van de Model 3. Naast de elektrische sedan heeft hij ook een Defender 110, Lotus Exige en Mini in zijn ‘digitale garage‘ staan.

Laurits van den Broek

Laurits heeft een passie voor auto's en met name de snelle auto's van Lamborghini. Alleen jammer dat hij dagelijks met een Tesla Model 3 Performance (dat dan wel) naar werk gaat.