Occasion van de week: Range Rover SVR

Occasion van de week: Range Rover SVR

De Range Rover Sport SVR is al jaren een succesnummer van het Britse automerk, onder andere door de kenmerkende achtcilinder, maar natuurlijk ook door de ruimte en grote van de auto.

Mocht je nou altijd al gedroomd hebben van een monster op wielen, die je het idee geeft alsof je de koning van de weg bent, maar nog niet de juiste uitvoering tegen zijn gekomen, wellicht dat dit wat voor je is..

De Range Rover Sport SVR die momenteel te koop staat bij Thijs Timmermans, een bedrijf dat inmiddels een waar begrip is binnen het exclusieve autowereldje.

Om maar meteen ter zaken te komen, jij kan de trotste eigenaar zijn van deze fantastisch uitgevoerde Range Rover Sport SVR, wat de prijs is?
Daarvoor zal je Thijs Timmermans zelf even moeten benaderen, de prijs is namelijk op aanvraag beschikbaar.

Maar wat koop je nou eigenlijk voor dat geld, natuurlijk de Range Rover SVR. Die afgewerkt is in het mat Palette Green. Naast het bijzondere exterieur is ook het interieur in een bijzondere smaak uitgevoerd. Om precies te zijn, in het beige, met, hoe kan het ook anders, carbon fiber afwerkingen voor de interieur lijsten. Als je het ons vraagt is deze Range Rover SVR, nagenoeg perfect uitgevoerd.

Mocht je nou interesse hebben om deze auto te kopen, of wil je gewoon net wat meer informatie en/of foto’s van de SVR? Dat kan, als je hier klikt kom je direct op de juiste pagina terecht!

Thomas Heule