Occasion van de week: Mercedes C63s Edition 1!

Occasion van de week: Mercedes C63s Edition 1!

Graper C63s Edition 1

Wat vroeger dan jullie van ons gewend zijn, de occasion van de week, maar deze AMG-beuker vraagt erom op op je beeldscherm gekatapulteerd te worden!

De man (of autogekke vrouw) op leeftijd maakt graag zijn weekendse kilometers in een wat minder opvallende auto, denk aan een muisgrijze Mercedes C63 AMG. Maar wij jonge honden schieten maar al te graag rond in een opvallende supercar en de met knalgele strepen bedeelde, 510 pk sterke Mercedes C63s AMG Edition 1 van Gräper Automotive is daar de perfecte kandidaat voor!

Als je het over balans hebt, is deze C63s daar wat ons betreft een perfect voorbeeld van: De matgrijze exterieurkleur wordt op een heel fijne manier onderbroken door de gele strepen die vanaf het front doorlopen tot de kont van de auto en wanneer je verder kijkt, valt de gele striping op de velg je op, inclusief de keramische remschijven. Om over de carbon luchtroosters, frontsplitter, spoiler op de bips en de diffusor nog maar te zwijgen.

Stopt het feest daar? Nee, zeker niet! Trek je de bestuurdersdeur open, dan valt het meteen op dat je stuur, je dashboard, de stoelen, de armsteun, de deurbakken en zelfs de matten bij de voeten voorzien van een geel stikseltje. Wij krijgen er een beetje een onderbuikgevoel van, zo smaakvol dat deze C63s Edition 1 is samengesteld. Het Burmester Surround-Soundsysteem zorgt voor de muzikale noten, maar daarmee is het echte feest nog niet eens begonnen, want neem plaats achter het stuur, druk de ‘Start Engine’-knop in en dan begint het feest pas echt.

Op dat moment worden de 8 cilinders van de 4 liter motor tot leven gewekt en met een tikje op het gaspedaal laat de AMG Performance uitlaat je horen wat het potentieel is van de 510 pk, 700 Nm sterke AMG! Door een 7-traps sportautomaat krijg je de kans om binnen 3,9 seconden naar de 100 te schieten, kippenvel en een nog zwaarder onderbuikgevoel krijg je er gratis en voor niets bij. Dus, ben jij geïnteresseerd geraakt in deze C63s? Voor een vraagprijs van €119.950,- kan deze net ingereden C-AMG Edition 1 van jou zijn!

Graper C63s Edition 1

Graper C63s Edition 1

Graper C63s Edition 1

Graper C63s Edition 1

Graper C63s Edition 1

Graper C63s Edition 1

 

 

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.