Occasion van de week: Ferrari 488 Pista Spyder t.w.v. €525.00,-

Occasion van de week: Ferrari 488 Pista Spyder t.w.v. €525.00,-

Deze week uitgelicht, is deze Italiaanse schoonheid, de Ferrari 488 Pista Spyder! Ideaal voor het mooie weer en waarvan het zweet je uitbreekt als deze in je spiegels verschijnt!

Deze prachtige Ferrari 488 Pista Spyder is uitgevoerd in het Grigio Ferro, de combinatie met de goud/bronze velgen en de vele carbon fiber onderdelen zorgen voor een chique en strakke look.

De 488 Pista Spyder is voorzien van een 3.9 liter achtcilinder motor, afkomstig uit de 488 GTB. De motor is voorzien van twee Twin-Scroll IHI turbo’s. Het is de snelst reagerende turbomotor ter wereld, met een reactietijd van maar 0,8 seconden! Dit resulteert in 721pk en 770Nm koppel. Hierdoor sprint de Ferrari in 2.85 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. De 488 Pista legt 0 -200 km/u af in een verbluffende 7.6 seconden. De auto vliegt dus als het ware naar zijn topsnelheid van 340 kilometer per uur.

Verder beschikt deze Ferrari 488 Pista Spyder over een sport uitlaat, waardoor je van grote afstand aan het geluid al kan herkennen dat er een bloedsnelle Ferrari op je afstormt. En dan het interieur. Wanneer je instapt in de Pista, waan je jezelf als het ware in de cockpit van een straaljager. Het gehele interieur is van donkerbruin alcantara ontwikkeld. Ook is er in de futuristisch ogende middenconsole en rond de luchtroosters gebruik gemaakt van carbon, wat het interieur extra sportief laat ogen. De alcantara sportstoelen zijn voorzien van een carbon fiber achterkant om extra gewicht te besparen en gave looks toe te voegen. Naast het geluid wat door de uitlaten knalt, is er ook de mogelijkheid om al je favoriete muziek door het premium sound systeem af te spelen. De speakers bevinden zich op verschillende plekken in het interieur en zijn strak weg gewerkt om te zorgen voor een mooi strak en luxe gevoel in de auto!

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze exclusieve Ferrari 488 Pista Spyder, hij staat te koop bij Hoefnagels Automotive voor €525.000,- ! Erg goedkoop is hij dus niet, maar het plezier wat je uit deze wagen haalt is onbetaalbaar.

Thomas Heule