Occasion Challenge: Cabrio’s voor €25.000!

Occasion Challenge: Cabrio’s voor €25.000!

$_85

Mooi weer, dus is het cabrio-galore! Gaat heen, en ontdek de wondere wereld van soft- en hardtops.

Stel je voor: je krijgt een bepaald bedrag om uit te geven aan niets anders dan een auto. Trouwens, laten we eerlijk zijn. Als je geen klik met auto’s had, dan zat je ook niet op deze pagina. Je zou het zonder twijfel uitgeven aan een nieuwe wagen! Maar welke? Heb je je droomwagen gevonden? Deel het dan met ons op Facebook! Probeer tijdens het zoeken je toetsenbord niet te heftig onder te kwijlen.

Deze week is het bedrag: €25.000

Wees eens eerlijk: op zo’n prachtige lentedag als vandaag zou je toch niets liever doen dan een heerlijk stukje cruisen? Geen haast, geen stress, gewoon puur en alleen genieten van je wagen. En, met zulk weer, kan ik me geen beter type auto voorstellen dan een cabriolet. Dak omlaag, Wayfarer op, en knallen met dat ding!

Normaal gesproken zou dit geen moeilijke keuze moeten zijn, aangezien mijn antwoord op de vraag “welke auto wil je hebben?” eigenlijk altijd “Mazda MX-5” is.  Toch wilde ik het mezelf ietsje moeilijker maken, dus keek ik even verder. Meteen kwam die SLR Roadster in me op, waar ik eerder deze week over schreef, maar ja, die is “net” boven budget. Desondanks duurde het niet lang voordat ik mijn match had gevonden.

Enkele seconden na het invoeren van de zoekcriteria, viel mijn oog op deze BMW Z4 Roadster. Normaliter zou ik niet snel voor een witte auto kiezen, maar de Frozen Brilliant White wrap die eromheen zit, vond ik net iets te goed om aan me voorbij te laten gaan. Dat er een mooi setje M-velgen onder ligt, kan overigens geen kwaad, want ook bij deze wagen is het weer overduidelijk dat zoiets kleins een gigantische impact heeft.

Over impact gesproken: deze Z4 heeft volgens de advertentie een behoorlijk pittig blok voorin liggen, waarmee je in 4,5 seconden naar de 100 km/u kan sprinten! Dit is alles te danken aan de 3-liter zescilinder, die er met m.b.v. het M-pakket zo’n 286 pk uit zou moeten knallen. Alle reden dus, om af en toe eens gezellig het pedaal naar de vloer te stampen! Ik zeg, dit is de perfecte auto voor op zo’n stralende zondagmiddag!

Zo, en nu jullie. Wij zien jullie keuzes graag terug op onze Facebook pagina!

1

2

3

4

5

6

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.