Nürburgring Drive 2012 – Groot succes!

Nürburgring Drive 2012 – Groot succes!

Afgelopen zondag 16 september vond de eerste Nürburgring Drive namens hartvoorautos.nl plaats, een mooie groep auto’s, gezellige mensen en het zonnetje scheen. Beter kon het niet worden!

08:30 uur reed het team van hartvoorautos.nl met de Aston Martin V8 Vantage en de Toyota GT86, richting tankstation De Veenen in Ede. Nog maar net op de snelweg worden we al gepasseerd door de welbekende Mercedes-Benz E63 AMG. Deze keer met de stickers ”Black & Blacker”, een CDI logo’tje en nog wat andere geinige stickers erop geplakt. Bij het tankstation werd de grap al duidelijk toen de zwarte Lamborghini Gallardo aan kwam rijden met de zelfde stickers en de logo’s van een Audi R8.

09:00 uur waren ook de Maserati Quattroporte en de Bentely Continental GT aangekomen en vertrokken we richting het zuiden. Onderweg haakte nog een rode Ferrari F355 aan en zo reden we in goed gezelschap naar Cuijk. Daar aangekomen stond er al een mooie groep auto’s op ons te wachten.

Na wat gebabbel was het rond 10:00 uur tijd om onze reis voort te zetten richting Duitsland, de Nürburgring om precies te zijn. Nog wat moeilijkheden in Venlo vanwege onduidelijkheid over de juiste richting later, waren we eindelijk op de Autobahn en kon het gas er goed op. Hoge snelheden werden behaald, hier en daar haakte er iemand af of ging er vandoor maar uiteindelijk zijn we allemaal bij de Nürburgring aangekomen.

Het was er ontzettend druk maar heel gezellig, overal mooie exclusieve auto’s en vooral veel actie op de baan! Velen van onze deelnemers zijn even de baan op geweest om het gevoel van rijden op het meest legendarische circuit te ervaren.

Momenteel zijn we achter de schermen druk bezig met al het beeldmateriaal in de vorm van foto’s en video’s gereed te maken. Dus stay tuned voor de beelden!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.