Novitec pakt de Rolls-Royce Dawn aan: DIK!

Novitec pakt de Rolls-Royce Dawn aan: DIK!

Rolls Royce Dawn Novitec

Rolls-Royce liefhebbers zeggen dat je niet aan de elegante lijnen van de huidige Ro-Ro’s moet zitten. Novitec gooit een dikke vinger op en komt met een blubberdikke Rolls Royce Dawn op de proppen.

En als we zeggen blubberdik, bedoelen we ook echt blubberdik! Je moet het maar aandurven om een van de meest zeldzame cabriolets van het moment zo aan te pakken. Breng je jouw Dawn naar Novitec, dan wordt de auto grondig aangepakt: een grotere voorbumper met grotere luchtinlaten en bredere schermen rondom die, hoe verbazingwekkend ook, op de bestaande schermen worden gekit!

Wij zijn een beetje verbaasd, hoe dik de Dawn ook wordt met Novitec-kit, je moet er waarschijnlijk een modaal jaarsalaris voor neerleggen om je Rolls zo om te bouwen en dan is het laatste wat je verwacht dat je auto verbreed wordt met kunststof schermen die op je auto gekit worden.

Maar goed, we kunnen gaan klagen, maar daar is iedereen goed in. Laten we Novitec becomplimenteren voor het feit dat ze het aandurven om de exclusieve Dawn aan te pakken en met zo’n poepiedikke cabriolet tevoorschijn te komen. Novitec kan ook meer dan een Dawn verlagen en verbreden, ze kunnen hem ook tunen! Ze kunnen je Dawn laten steigeren door hem te tunen naar een gestoorde 686 pk en 980 Nm aan koppel.

Wat ons betreft een van de dikste cruisers om mee over de boulevard te paraderen in Monaco, Cannes of Saint-Tropez!

Rolls Royce Dawn Novitec

Rolls Royce Dawn Novitec

Rolls Royce Dawn Novitec

Rolls Royce Dawn Novitec

Rolls Royce Dawn Novitec

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.