Nissan R35 GT-R Cross Coupe SUV: Doen of laten?

Nissan R35 GT-R Cross Coupe SUV: Doen of laten?

Wij moesten even met onze ogen knipperen, maar na 2 keer knipperen moeten we zeggen dat we toch wel onder de indruk zijn van deze render. Zal het de richting zijn die Nissan in zal slaan met de GT-R? Niet meteen, maar met de Bentley Bentayga, Audi RSQ8, Lamborghini Urus, Aston Martin DBX en de Purosangue die gaat komen, zou een Japanse tegenhanger toch een ongelooflijk mooie toevoeging zijn wat ons betreft.

Het is niet meteen een off-road project zoals de Nederlandse R35 Offroad-GTR, maar meer een crossover SUV geziene de ietwat gelimiteerde bodemvrijheid. De render is compleet aangepakt met het weglaten van de spoiler, grotere C-stijl, 4-deuren en kort kontje. Het is een gevalletje ‘wishful thinking’, maar wij zijn van mening dat een 670pk sterke concurrent voor eerdergenoemde power-SUV’s een welkome aanvulling is op het huidige aanbod. En daar de verkoopcijfers van deze auto’s en van de Nissan GT-R er ook niet om liegen, is het een potentieel schot in de roos.

Stel je toch eens een megatest voor met alle SUV’s uit dit artikel…

Bron: Superrenderscars

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.