Nissan GT-R R35 met 2000PK nog steeds te koop met korting

Nissan GT-R R35 met 2000PK nog steeds te koop met korting

Een van de snelste Nissan GT-R’s in Europa is te koop! Nu afgeprijsd speciaal voor Black Friday:) Mis deze kans dus niet. Met maar liefst 2000PK is deze Nissan GT-R R35 uniek! En zeker niet onbekend in de auto scene.

De Nissan GT-R R35 met 2000PK verscheen al in meerdere youtube video’s de afgelopen jaren en was op meerdere auto evenementen en meetings te bewonderen!

De jongens van ExoticCarspotters hebben de Nissan GT-R met 2000PK vastgelegd!

De opties en upgrades van de Nissan GT-R zijn er naar eigen zeggen ‘teveel om op te noemen’. ‘Alles bij elkaar heeft het enorm veel gekost’, vertelt de verkoper ons. Voor meer informatie neem contact op met @tcmcompetition op Instagram.

De prijs bedraagt maar liefst € 219.950! Toen de auto vorig jaar voor het eerst te koop stond was dat nog € 229.950 Dat is zeker niet goedkoop voor een Nissan GT-R, maar één ding is zeker: een tweede ga je niet snel vinden in Nederland!

Laurits van den Broek

Laurits heeft een passie voor auto's en met name de snelle auto's van Lamborghini. Alleen jammer dat hij dagelijks met een Tesla Model 3 Performance (dat dan wel) naar werk gaat.