Nissan GT-R Crash
Nieuws

[Video] Nissan GT-R crasht op Zandvoort!

Het is niet elke dag dat je een Nissan GT-R ziet verongelukken. Vandaag is wel zo’n dag.

Godzilla staat vooral bekend om haar ongelooflijke wegligging. Dit betekent echter niet dat je voor eens in de zoveel tijd vrijgesteld bent van een goede klapper. Maar, mocht je een GT-R zien crashen, dan is het meestal op de openbare weg door mensen met geld teveel, die hun auto nét iets te ver over haar grenzen trekken. Bij de GT-R in kwestie was dit echter niet het geval. Zoals je uit de video, en de foto’s onderaan, kunt opmaken, vond dit ongeluk plaats op Circuitpark Zandvoort.

Het lijkt erop dat de bestuurder de apex mist, en net een glad stukje kerbstone meepakt, waardoor hij verder wegglijdt en op het gras geraakt. Vervolgens breekt de kont van de wagen nog verder uit, waardoor de man de controle volledig verliest en de banden induikt. In ieder geval is het erg zonde om te zien dat zo’n pareltje haar lot op die manier tegemoet moet komen, maar ja, soms zit het tegen. Gelukkig was de crash niet dusdanig ernstig dat er gewonden bij vielen.

Shoutout naar Daan Quist voor de tip op onze Carparazzi pagina!

Nissan GT-R Crash

Nissan GT-R Crash

Nissan GT-R Crash

Nissan GT-R Crash

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.