Nieuwe Porsche 992 GT3 RS in de sloot

Nieuwe Porsche 992 GT3 RS in de sloot
porsche 992 porsche gt3 rs in het water
bron: carscoops.com

In Washington is deze gloednieuwe Porsche 992 GT3 RS compleet afgeschreven.. Deze dikke supercar is niet geschikt voor iedereen, aangezien deze overpowered supercar bedoeld is voor circuit. Als je niet volledig vertrouwd bent met het rijden van deze auto, kan het vervelend aflopen. Zoals je kan zien is dit bij deze Porsche het geval want die heeft het niet droog gehouden.

Waar ging het mis?

Volgens de foto’s heeft deze auto nog een tijdelijke kentekenplaat, wat in Amerika betekent dat hij recent is aangeschaft en waarschijnlijk net van de dealer afkwam. Een Porsche 992 GT3 RS begint in Nederland bij €362.700,00. Dus als je per ongeluk van de weg raakt en in een sloot belandt, wordt de pijn nog eens extra erg door de aanschafprijs. Hoewel de exacte oorzaak van het ongeluk nog niet bekend is, wordt gespeculeerd dat het te maken heeft met hoge snelheid en het verlies van controle over het stuur.

porsche 992 porsche gt3 rs in het water
bron: carscoops.com

Bizarre schade

Het is pijnlijk om de auto zo onder water te zien, en we zouden dit niemand toewensen, vooral geen autoliefhebber. Gelukkig is de eigenaar van de auto ongedeerd gebleven, hij kon op tijd uit de auto komen en is veilig. Wanneer de Porsche uit het water wordt getrokken, wordt pas echt duidelijk hoeveel schade de auto heeft opgelopen. Het voertuig is zwaar beschadigd en het zal aanzienlijke kosten met zich meebrengen om het weer in goede staat te herstellen. Gezien de auto volledig onder water heeft gestaan, blijft het onzeker of hij überhaupt nog te redden is.

porsche 992 porsche gt3 rs in het water
bron: carscoops.com

Supercar fan?

Het doet ons echt pijn om te zien hoe deze auto eruitziet, vooral omdat we grote fans zijn van dit type Porsche! Ben jij nu ook zo dol op deze auto? Of supercars in het algemeen? Zondag 19 mei is op TT Assen SupercarMadness waar een hele dikke verzameling van allerlei supercars zal shinen. StreetGasm is aanwezig en ook Enzo Knol zal zijn nieuwe Lamborghini Urus S met Mansory bodykit onthullen!


Anita Polet

Anita is dol op motoren en (super)cars! Het liefst met zoveel mogelijk herrie zo hard mogelijk.