Nieuwe BMW M3 krijgt 500 PK!

Nieuwe BMW M3 krijgt 500 PK!

Nog heel even en de nieuwe 3-Serie komt in de showrooms tevoorschijn, maar op een M3 moeten we nog even wachten. Over de M3 is nog niet veel bekend, maar een gebruiker van Bimmerpost schijnt meer te weten.

De forum-gebruiker heeft in het verleden al vaker gelijk gehad wat betreft informatie over aankomende auto’s. Nu stelt hij dat er drie varianten van de M3 komen. De Pure-versie met 444 pk heeft het minste vermogen van de drie, maar komt waarschijnlijk met een handgeschakelde transmissie en achterwielaandrijving! De Base-versie zal ongeveer 475 PK krijgen, en het topmodel, de Competition, zal waarschijnlijk over 500 PK beschikken. De Base en Competition zullen standaard een automaat krijgen en over het xDrive systeem beschikken. Wellicht dat het hetzelfde systeem wordt als in de M5, waar de voorwielaandrijving compleet uitgeschakeld kan worden. Ook wordt er gemeld dat de productie sowieso in 2020 start, maar dat er een kans is dat dit al eerder begint.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.