Niels & Bas veilen speciale Porsche Cayenne S voor goede doel!

Niels & Bas veilen speciale Porsche Cayenne S voor goede doel!
Bron: © Automotive Auctions

En de koper kan er vanuit gaan dat ze de ‘coolste kikker’ van de buurt zijn.

De twee vrienden Niels Hoogma en Bas Gaasbeek (‘Bas Baas’) hebben zich een jaar lang ingezet voor Stichting Opkikker, om gezinnen met een ziek kind prachtige ervaringen te geven. Dit deden ze onder andere met deze Porsche Cayenne S.

Met deze opvallende Porsche (ja, het heeft echt een kikker op de zijkant!) hebben zij de afgelopen maanden aan opvallende evenmenten meegedaan, waaronder de Budapest Rally. Hiermee hebben ze kids onvergetelijke momenten bezorgd. Via deze website kan je alles lezen over de avonturen van de twee ‘fundracers’.

Porsche in de veiling

Nu wordt de Porsche Cayenne S dus geveild! Het mooiste aan dit; de volledige opbrengst van deze auto wordt gedoneerd aan Stichting Opkikker. Je helpt dus een goed doel, én krijgt nog eens een dikke SUV cadeau! Zo zijn de velgen goed aangepakt door Rotary, en klinkt de uitlaat een stuk lekkerder door JM-Tuning. Een Japanse kunstenaar is verantwoordelijk geweest voor het unieke ‘kikker design’.

Ben je nou al aan het stressen over hoe je de snowboards mee gaat nemen komende winter? De Hapro dakkoffer op deze Porsche krijg je er gewoon bij!

De veiling staat nu open, en loopt tot 2 november 2022 om 20:00. Momenteel bedraagt het huidige bod slechts 6.000 euro, dus wees er snel bij! Wil je iets meer informatie over de auto? Volg dan deze link.

Lees ook:

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.