Nederlandse Nissan Skyline R33 slachtoffer van vandalen

Nederlandse Nissan Skyline R33 slachtoffer van vandalen

Léander Burger uit Oud-Beijerland is een auto liefhebber in hart en nieren en is gek op zijn Nissan Skyline R33 waar hij hard voor heeft moeten sparen en bovendien ook goed naar heeft moeten zoeken. Een goede Nissan Skyline R33 vind je immers niet op iedere hoek van de straat!

Helaas zijn er nog altijd mensen die niet de eigendommen van andere kunnen respecteren en wellicht uit jaloezie tot vandalisme overgaan. Zo ook in het geval van deze Nissan Skyline R33 die onder andere te lijf is gegaan met een luchtdrukpistool. Bij deze het verhaal van Léander:

‘Zoals jullie zien ben ik slachtoffer geworden van vandalisme…

Helaas heeft deze vandaal absoluut geen respect voor andermans eigendom en lijk het voornamelijk op mijn auto gemunt te hebben. Als dat nog niet triest genoeg is, heeft deze vandaal ook maar al te goed door dat dit niet zomaar een auto is. Het betreft namelijk een Nissan Skyline R33 die bij de echte autokenners/liefhebbers hoog in het vaandel staat om zijn legendarische status. Voor mij als slechts ”gewone” burger is het daarom ook een feestje erin te mogen rijden laat staan ook echt de eigenaar ervan te zijn! Ik heb er dan ook keihard voor moeten werken en zoeken om dit pracht exemplaar in mijn bezit te krijgen. Mensen die mij ook beetje kennen in Oud-beijerland, en dat zijn er door deze auto ook veel meer geworden, weten dat ik deze auto ook echt behandel alsof het me moeder is. Elke week ff wassen en poetsen, voorzichtig over de drempeltjes etc, je kent het wel.

Helaas wordt mijn grootste hobby nu helemaal naar de vernieling geholpen. Iedereen snapt daarom ook denk ik wel dat dit niet echt leuk voor mij is en dat daar iets aan gedaan moet worden. Dus bij deze wil ik iedereen vragen om mij te helpen de dader proberen te vinden.

Vernieling nummer 1 betreft: Onbekende substantie, mogelijk bitumen (soort teer) deze vernieling heeft plaatst gevonden tussen zondag 1 maart 23:00 uur en maandag 2 maart 8:00 uur. Zoals jullie zien is dit niet echt een vernieling uit verveling.

Vernieling nummer 2 betreft: Kogel inslag op mijn linker achterpaneel, mogelijk door een luchtdrukpistool of airsoftpistool. Deze vernieling heeft plaats gevonden tussen woensdag 4 maart 9:45 uur en donderdag 5 maart 8:00 uur. Ook dit getuigt niet van veel genade voor andermans spullen.

Als iemand hier meer van weet, wat het dan ook mag wezen. Liefst natuurlijk meteen de gouden tip die leidt tot de arrestatie van deze gewetenloze vandaal(en) laat het me dan alsjeblieft weten via een persoonlijk bericht op Facebook. Ook wil ik uiteraard dankbaar gebruik maken van de mogelijkheden die Facebook biedt, dus wil ik iedereen vragen dit bericht zoveel mogelijk te DELEN!

Degene die met de gouden tip komt krijgt van mij 250,- euro en natuurlijk een ritje in de Skyline en mijn oneindige dank!!!

Alvast bedankt!’

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.